Vtwonen in de badkamer

De nieuwe vtwonen badkamer collectie is voorzien van de nodige opbergruimte en fijne extra’s.

Moderne kleuren & materialen
De Solid en Shell collecties zijn er in twee moderne kleuren, Powder White en Graphite, beide mat afgewerkt. De onderkasten, hoge kasten en planchettes zijn er daarnaast ook nog in de warme houtkleuren Oak en Dark Oak. De fraaie kleur Graphite ontstaat als je een composiet van quartz afwerkt met grijze kleurpigmenten. De Powder White wastafels zijn gevormd uit gemalen marmer met een bindmiddel, afgewerkt met een mat witte gelcoat. Met deze materialen en deze afwerking ga je lang plezier beleven van je wastafel.

badkamer-wit-met-bankje

badkamermeubel-grijs

Netjes opgeruimd
Het is fijn als je badkamerspulletjes voor het grijpen liggen. In de ruime lades kun je al je spulletjes kwijt en houd je toch het overzicht. Niemand die wakker wordt van dichtslaande lades! De lades gaan namelijk geluidloos dicht met het soft closing systeem.

04

03

Hoge kasten

Voor deze ranke hoge kast is er altijd een plekje. Achter twee greeploze deuren vind je de ruimte om zachte badlakens en ander comfort klaar te leggen. De deuren openen naar keuze links of rechts. Greeploos met een deur in Powder White of Graphite. Of met twee deuren in Oak of Dark Oak.

02

badkamermeubel-wit

Kleur kasten en onderkasten
De kasten en onderkasten zijn er in mat gelakt FSC mdf (White Powder en Graphite) en in houtfineer (Oak en Dark Oak). Duurzaam gemaakt, dus mooi voor het oog en goed voor onze aarde. Uitvoeringen wastafel en onderkasten zijn leverbaar in verschillende maten.

07

Bron: Vtwonen

Specialisten: .

1 Comment

Geef een reactie