studio woonforum is..

Studio Woonforum is een ontwerpstudio waar alle disciplines voor in en om het huis bij zijn aangesloten. De specialisten vanuit het Woonforum hebben elkaar opgezocht, ze bundelen hun krachten en versterken elkaar. Studio Woonforum gaat verder dan alleen het adviseren in een nieuwe aanschaf maar begeleidt u waar nodig of kan u volledig ontzorgen. Of het nu gaat om een kleuradvies in een bestaand interieur, materiaalgebruik en nieuwe meubelen voor een nieuw huis, een lichtplan, een badkamer ontwerp of een volledige verbouwing. De specialisten van Studio Woonforum helpen u daarbij met een persoonlijk, helder en transparant advies. Zo ontstaat een interieur dat creatief, krachtig en tijdloos is, maar vooral past bij uw wensen.

Studio Woonforum is er voor adviezen en totaalconcepten, van ontwerp tot realisatie. In het team zijn de krachten gebundeld van diverse specialisten zoals; architecten, interieurarchitecten, stylisten, meubelmakers en een grafisch vormgever. Met elk hun eigen kwaliteit zijn de opdrachtgevers enorm divers. Zo werkt Studio Woonforum voor, maar vooral samen met bijzondere opdrachtgevers, particulieren, retail, horeca & bedrijven. Eigenlijk voor iedereen die een persoonlijk op maat gemaakt ontwerp zou willen dat met aandacht is vormgegeven.

Kernwoorden: Specialisten, beleving, kwaliteit, tijdloos, passend, creatief, oplossingsgericht, eerlijk, helder, transparant

Specialisten: Onder het kopje de specialisten in het menu balk vindt u onze specialisten. Aan de hand van een omschrijving en foto komt u meer te weten over onze specialisten. Een opsomming van onze werkzaamheden: Badkamer ontwerp, lichtplan, interieurontwerp/plannen, conceptontwikkeling, productontwikkeling, (ver)bouwplan, keukenontwerp, kleur- en materiaaladvies, styling, huisstijl,

Werkwijze + Tarieven: Eerste gesprek/afspraak is geheel kosteloos en vrijblijvend. Daarna zal er gekeken worden naar de grootte van het project. Vervolgens wordt er een bedrag gevraagd, dat als korting wordt verrekend als u iets koopt in het Woonforum.