de specialisten

Bert PostmaBert Postma

Bij Bert kun je terecht voor een uitgebreid interieuradvies, waarna hij als interieurontwerper de uitvoering van een ontwerp tot in de puntjes verzorgd. Door zijn jarenlang ervaring op het gebied van woningtextiel weet hij de juiste combinatie van materiaal en kleur in jouw ontwerp toe te passen. Daarnaast heeft hij veel gevoel voor indeling en licht. Bert ontzorgt je volledig bij het maken van keuzes op woongebied.

Freddy KloezeFreddy Kloeze

Als directeur en verkoopadviseur bij Baderie Water en Vuur is Freddy specialist op het gebied van badkamers. Een badkamer is een plek om tot rust te komen. Ontspannen en genieten in jouw badkamer kan alleen als de badkamer de juiste sfeer heeft. Met verschillende type badkamers in de showroom helpen Freddy en het team de sfeer te vinden die volledig aansluit bij jouw wensen.

Geerke RitzemaGeerke Ritzema

Door het opdoen van praktijkervaring, het volgen van diverse interne trainingen en het bezoeken van woonbeurzen en fabrikanten heeft Geerke Ritzema zich het vak van interieurcoach eigen gemaakt. Inmiddels heeft ze alweer 25 jaar ervaring in haar vakgebied. Sinds 13 jaar voorziet ze klanten in het Woonforum van advies. Wanneer Geerke een grote lach op het gezicht van haar klanten ziet verschijnen als alle meubelen zijn afgeleverd, beseft ze iedere keer weer dat ze als interieurcoach een prachtig en dankbaar beroep heeft.

Klaas de JongKlaas de Jong

Als jongste medewerker is Klaas in 1974 begonnen aan een carrière in de meubelbranche bij Vesta. Na 11 jaar bij Vesta heeft Klaas het interieurbouw bedrijf Rejovorm opgericht. Rejovorm groeide snel uit tot een toonaangevend bedrijf en Klaas heeft veel ervaring opgedaan in de totaalinrichting van zowel woningen, kantoren als winkels. Na 18 jaar verkocht Klaas het bedrijf en kwam terug bij Vesta als commercieel en inkoop directeur. Inmiddels focust hij zich volledig op zijn werk als interieurontwerper en doet dit onder andere bij Studio Woonforum!

Ronald MulderRonald Mulder

Ronald is vanaf 1979 werkzaam in de interieurbranche en heeft in die periode gewerkt voor interieurbedrijven in binnen en buitenland. Ook heeft hij een eigen interieuradvies buro gehad. Zijn kennis en inspiratie verzameld hij op beurzen in binnen en buitenland. Naast brede kennis van meubelen weet hij ook alles van woningtextiel.
Verder is Ronald een echte realist/optimist met het motto:"Het leven is mooi maar je moet wel zelf de slingers ophangen "

Stefan HagenouwStefan Hagenouw

Een goede verlichting is meer dan een mooie lamp. Stefan is de eigenaar van Ottevangers Lichtdesign en adviseert je graag over een lichtplan dat past bij de sfeer van jouw woning, want een mooi interieur begint bij een goede verlichting. Ottevangers gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen en heeft een ruim aanbod van exclusieve lichtarmaturen.

Tatjana AlfjorovaTatjana Alfjorova

Interieur is een verlengstuk van jezelf. Een ruimtelijke beleveniswereld waar functionaliteit en schoonheid bij elkaar komen.” Tatjana streeft altijd naar een uniek en onderscheidend interieur waar alles klopt. Dat begint natuurlijk door aandachtig te luisteren naar uw persoonlijke woonwensen en een vleugje humor.

Haar ontwerpstijl valt te omschrijven als stoer met een tikje vrouwelijkheid. Dit ligt in lijn met haar roots en educatieve achtergrond in de wereld van psychologie en interieurarchitectuur. Een spannende mix! Tatjana helpt u graag met de indeling van uw huis van concept tot eindresultaat. Maak een afspraak voor het opstellen van een lichtplan, styling van uw interieur of totaaladvies voor uw woning.